Vacature: Verpleegkundige Thuiszorg

Heb jij een diploma verpleegkundige niveau 4? Zorg jij ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen? En doe jij dit met aandacht, inlevingsvermogen en daadkracht? Solliciteer dan gauw en kom ons team versterken!

Jouw werk

Samen met een thuiszorgteam, dat bestaat uit een wijkverpleegkundige en verzorgenden IG zorg jij dat de zorg rondom onze thuiswonende cliënten goed georganiseerd is. Dankzij jouw expertise kunnen onze cliënten zo lang mogelijk in hun vertrouwde thuissituatie blijven wonen. Jij snapt dat dit goud waard is en stelt alles in het werk om de thuiszorg perfect af te stemmen op de situatie van iedere cliënt. Of het nu gaat om het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, wondverzorging, persoonlijke verzorging of juist oog hebben voor het mentale welbevinden van onze cliënten; jij weet precies wat er van jou verwacht wordt. Zorgplannen stem je af met de wijkverpleegkundige als dat nodig is en je signaleert veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt. Dit doe je niet alleen; je overlegt regelmatig met jouw collega’s. Jij haalt dan ook voldoening uit een optimale samenwerking met jouw team, de cliënt en diens omgeving.

Dit ben jij

Je hebt hart voor de zorg en aandacht voor ouder worden. Als verpleegkundige begrijp jij dat iedere cliënt en situatie uniek is. Dat maakt jouw baan zo afwisselend. Een flexibele instelling en het vermogen om snel te kunnen schakelen kun je daarbij goed gebruiken. Hierbij doe jij een beroep op jouw kennis van de thuiszorg en jouw ervaring met (complexe) zorgvragen. Verder beschik jij over een proactieve houding, ben jij een kei in organiseren, en ga je altijd op zoek naar de beste oplossing voor je cliënten, je team en de organisatie. Verder neem je mee:

  • Een mbo-4 diploma verpleegkundige inclusief BIG-registratie;
  • Ervaring in de ouderenzorg;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Als je werkt met een warm hart, verdien je zelf ook het beste. Om te beginnen een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode in een gezellig team. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Je krijgt alle ruimte om jouw werk op jouw manier vorm te geven. Verder kun jij rekenen op:

  • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 50, conform CAO VVT;
  • 8% vakantietoeslag;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Onregelmatigheidstoeslag bij avond-, nacht-, weekenddiensten en op feestdagen;
  • Reiskostenvergoeding, conform CAO VVT;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij MoniCare komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de voortgang van jouw sollicitatie.
Heb je vragen over de functie; het team; het sollicitatiegesprek of de status van jouw sollicitatie? Ben je benieuwd waar jij komt te werken of wil je graag eerst een dagje meelopen met een van onze Verzorgende IG of een afstemming met onze Wijkverpleegkundige? Neem dan contact op met:
Monika Wimpissinger
0316373344

Organisatie beschrijving

Je werkt bij MoniCare Thuis in Zorg B.V., een kleine zorgorganisatie in de gemeente Zevenaar. Wij zijn gespecialiseerd in Thuiszorg en Dagbesteding. Persoonlijk en op maat, verbinden van zorg en welzijn en sociaal betrokken zijn zijn de kernwaarden op basis waarvan onze medewerkers zich met plezier inzetten voor onze cliënten. Kwaliteit, liefdevolle zorg en de wensen en eigen regie van de cliënt staan hierbij voorop.