Vacature: Verzorgende IG Thuiszorg

Jouw werk

Als verzorgende IG thuiszorg ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor (de kwaliteit van) de cliëntzorg in de wijk. Als onderdeel van een klein team zorg je ervoor dat je onze cliënten ondersteunt en begeleidt, waardoor ze langer thuis kunnen blijven wonen. Bij alle zorg die je biedt, houd je altijd rekening met de wensen en mogelijkheden van onze cliënten. Jouw werkdag is hierdoor elke dag weer anders en gevarieerd. Zo voer je verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van injecties of het verzorgen van een katheter. Je helpt bij de persoonlijke verzorging, zoals wassen, aankleden of steunkousen aantrekken. Verder signaleer en rapporteer je veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënten. Naast deze handelingen bied je bovenal een luisterend oor en welgemeende aandacht aan je cliënten én collega’s.

Dit ben jij

Jij hebt hart voor de zorg en aandacht voor ouder worden. Dat combineer jij met aandacht en respect voor onze cliënten. Verantwoordelijkheden ga je niet uit de weg en je gaat altijd op zoek naar de beste oplossing voor je cliënten, je team en de organisatie. Zelfstandig als je bent, weet je knopen door te hakken en vind je het fijn om in de thuisomgeving van cliënten te werken. Je hebt een flexibele instelling en hebt geen moeite met wisselende diensten. Samenwerken met jouw collega’s doe jij graag. Je bent dan ook toegankelijk en hebt het talent om feedback te geven én te ontvangen. Bovendien heb jij kennis van kwaliteitssystemen in de zorg en vind je de weg in het Elektronisch Cliënten Dossier. Verder breng je mee:

  • Een afgeronde mbo-3 opleiding verzorgende IG
  • Aantoonbare kwaliteiten op het gebied van verpleegtechnische handelingen
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden

Als je werkt met een warm hart, verdien je zelf ook het beste. Om te beginnen een hartelijk welkom en een goede inwerkperiode in een gezellig team. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden. Je krijgt alle ruimte om jouw werk op jouw manier vorm te geven. Verder kun jij rekenen op:

  • Een salaris, afgestemd op jouw ervaring en in salarisschaal FWG 40, conform CAO VVT
  • 8% vakantietoeslag
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
  • Mogelijkheden om te leren en je te ontwikkelen

Om een veilige woon- en werkomgeving voor onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers en vrijwilligers die bij MoniCare komen werken, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de voortgang van jouw sollicitatie.
Heb je vragen over de functie; het team; het sollicitatiegesprek of de status van jouw sollicitatie? Ben je benieuwd waar jij komt te werken of wil je graag eerst een dagje meelopen met een van onze Verzorgende IG? Neem dan contact op met:
Monika Wimpissinger
0316373344

Organisatie beschrijving

Je werkt bij MoniCare Thuis in Zorg B.V., een kleine zorgorganisatie in de gemeente Zevenaar. Wij zijn gespecialiseerd in Thuiszorg en Dagbesteding. Persoonlijk en op maat, verbinden van zorg en welzijn en sociaal betrokken zijn zijn de kernwaarden op basis waarvan onze medewerkers zich met plezier inzetten voor onze cliënten. Kwaliteit, liefdevolle zorg en de wensen en eigen regie van de cliënt staan hierbij voorop.